Κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του μια ανεξάντλητη πηγή δυνατοτήτων, έτοιμη να αναδειχθεί με τη σωστή καθοδήγηση.

Μέσα από την δική μου ιστορία μεταμόρφωσης, θέλω να εμπνεύσω κι εσένα να ανακαλύψεις τη δική σου αστείρευτη δύναμη ώστε να μπορέσεις να μεταμορφωθείς από μέσα προς τα έξω.

Γιατί να κάνεις Mentorship μαζί μου

Επειδή μέσα από τη δική μου μεταμόφωση από υπέρβαρος σε αθλητή τριάθλου Ironman, έμαθα την αληθινή έννοια της ανθεκτικότητας και της αποφασιστικότητας. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τη δύναμη του καθορισμού στόχων και την επιμονή που απαιτείται για την υλοποίηση τους. Στις συνεδρίες μας, θα μοιραστώ αυτές τις γνώσεις για να σας βοηθήσω να ξεπεράσεις τις προκλήσεις σου και να υποστηρίξω στην προσωπική σου μεταμόρφωση.

Eπειδή έχω 20 χρόνια εμπειρίας στην ηγεσία ομάδων και στην ανάπτυξη ανθρώπων. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το έχω ισορροπήσει με μια πλούσια προσωπική ζωή. Θα σου παρέχω πρακτική, κατανοητή καθοδήγηση, βοηθώντας σε να αποκτήσεις επαγγελματική επιτυχία, διατηρώντας παράλληλα την απαραίτητη ισορροπία της προσωπικής ζωής.

Επειδή έχω αναπτύξει βαθιά ενσυναίσθηση και δύναμη, έχοντας αντιμετωπίσει την πολυπλοκότητα της διαχείρισης του διαβήτη τύπου 1 της κόρης μου. Θα σου δείξω το πώς να μετατρέψεις τις προσωπικές προκλήσεις σε ενδυναμωτικές εμπειρίες. Επικεντρώνομαι στην προώθηση της ανάπτυξής σου σε όλες τις πτυχές της ζωής, αναγνωρίζοντας τη διασύνδεση της προσωπικής και επαγγελματικής ευημερίας.

Επειδή πιστεύω στην υγεία και την ευεξία. Το δικό μου ταξίδι με δίδαξε τη ζωτική σχέση μεταξύ της σωματικής υγείας και της συνολικής επιτυχίας στη ζωή. Στις συνεδρίες μας, θα σε παρακινήσω και θα σε καθοδηγήσω προς την επίτευξη των στόχων σου δίνοντας έμφαση στο ρόλο τους στα ευρύτερα επιτεύγματα της ζωής σας.

Επειδή υποστηρίζω ενεργά την ευαισθητοποίηση για τον Παιδικό Διαβήτη, έχω καλλιεργήσει ένα ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Κατά τη διάρκεια της καθοδήγησής μας, θα σε βοηθήσω να κατανοήσεις τη σημασία της συμβολής στην κοινωνία και της εξεύρεσης τρόπων για να έχεις θετικό αντίκτυπο στον κόσμο.

Scroll to Top